Slap gelul over je eigen website en waarom deze zo mooi is… Dat is wat ik altijd denk als ik een update doe aan mijn eigen website. Maar voor het eerst ben ik best tevreden met het resultaat. Ik hoop dat dat zo blijft. Want als ik op internet rond aan het “surfen” ben dan kom ik altijd wel iets moois tegen. En wil ik dat ook wel doen voor mijn eigen website. Het design deze keer is helemaal on the fly tot stand gekomen.

Ik vindt hem wel mooi zo. We gaan zien hoe lang het duurt voordat ik deze lay-out zat ben. De content is een beetje een ratjetoe van van alles en nog wat wat mij op dit moment bezig houdt. Vandaar dat er ook ineens een review van The Last of Us: Part 2 te vinden is. Ik wilde gewoon iets van me afschrijven – niet al te best maar het is een begin. En wie weet ga ik dat nog wel vaker doen. Gewoon voor de lol en ik vind dat best aardig een game kan omschrijven en vertalen naar of het een slechte of een goede game is. Ik moet immers Ghost of Tsus… Tsuh… Tsho… Tsushima nog spelen.

Maar ja, wie gaat het lezen aangezien mijn website niet geindexeerd word door Google.

Verder was optimalisatie ook wel een dingetje voor mij. Dus ik heb m’n best gedaan om allerlei tools/plugins te testen voor WordPress. En daarmee kom ik toch wel goed uit de bus.

Misschien dat anneliesje.nl (exposure yay) mij hierin nog kan helpen qua SEO. Maar we zijn goed op weg.